Wanneer je op pad gaat met een grotere groep, kom je voor verschillende uitdagingen te staan. Maar de eerste is natuurlijk wat jullie gaan doen en/of waar jullie naartoe gaan. Dat is natuurlijk afhankelijk van het weer, het budget, de grootte van de groep en de samenstelling. Want een familiedag is natuurlijk wel anders dan op pad met het voetbalteam, en een kinderfeestje weer anders dan een bezoekje aan de huishoudbeurs. In dit artikel hebben we met doelgroep een aantal tips op een rijtje gezet.

Voetbalteam

Wanneer je met je voetbalteam op pad gaat, gaan we er in dit geval heel stereotype van uit dat dat een grote groep stoere mannen is. Wat gaan jullie met elkaar doen? Wanneer je voor het vervoer een touringcar huurt bij een busbedrijf, is dit voor zo’n groep waarschijnlijk al een uitje an zich ;). Maar wat kunnen jullie gaan doen? Een leuk idee heeft te maken met iets dat mannen graag drinken: bier! Zo kun je met elkaar een bezoekje brengen aan het biermuseum of een bierproeverij organiseren. Natuurlijk is dat even wat anders dan de pilsjes die je in de kantine wegtikt, maar dat maakt het juist leuk voor zo’n uitje!

Daarnaast houden jullie waarschijnlijk allemaal van sport en spel. Probeer hier iets mee te doen! Een game hal is leuk, maar zorgt niet echt voor een groepsgevoel. Wat dacht je van leuke activiteiten als lasergamen, paintballen of sumoworstelen? Lol gegarandeerd!

Kinderfeestje

Voor kinderfeestjes zijn de ideeën eindeloos. Pretparken zijn tegenwoordig zo duur, dat de lol er daar gauw af is. Toch is het leuk om écht iets te ondernemen, in de tijd dat kinderen veelal achter schermpjes op de bank zitten. Ga naar een klim en klauterpark bijvoorbeeld. En zijn de kids al wat ouder? Wat dacht je van een escape room. Dit is niet alles super spannend, maar ook nog eens leerzaam én actief.

Met de dames op pad

Wanneer het gezelschap uit alleen dames bestaat, ga je waarschijnlijk wat anders doen dan het gemiddelde voetbalteam. Toch blijft lasergamen, paintballen en een escape room voor iedereen leuk! Maar wat zijn nu echt leuke uitjes voor vrouwen? In dat geval kun je lekker naar de sauna of jullie laten verwennen in een beautysalon. Graag iets actievers? Wat dacht je van een cocktailworkshop? Of een combinatie van bovenstaande ideeën natuurlijk!

Kortom, voor iedereen zijn er genoeg leuke ideeën om er een dagje op uit te gaan. Voor familiedagjes is het vaak wat lastiger, omdat die samenstelling waarschijnlijk uit al het bovenstaande bestaat. Gelukkig zijn er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *