Ben jij op zoek naar een nieuwe jethelm die zowel moderne als vintage accenten heeft en een plaatje is om te zien? Bekijk dan snel de matzwarte Kiwi Special helm met leer afwerking. Deze jethelm is een prachtig exemplaar om te zien en voldoet aan de meest recente veiligheidsnormen. De helm heeft zowel vintage accenten als moderne componenten in de uitstraling, wat de Kiwi Special tot een unieke jethelm maakt.

Veilige en zeer comfortabele jethelm

De Kiwi Special is een zeer betrouwbare en veilige helm, die erg veel rijcomfort met zich meebrengt. Materiaalkeuze is een belangrijk aspect in zowel comfort als veiligheid. De polycarbonaat schelp van deze helm is zeer stevig en hard en zorgt in combinatie met de demping, die tussen de binnenvoering en de buitenschaal zit voor een goede bescherming tijdens valschade. Het lichte gewicht van de helm maakt de helm zeer prettig om te dragen.

-> Systeemhelmen bij Scooteronderdelenshop.com

De vormgeving van de helm en de zachte binnenvoering zorgen voor een uitstekende pasvorm. Door middel van de in lengte verstelbare veiligheidssluiting blijft de helm altijd stabiel op het hoofd zitten. Ondanks het open design van een jethelm is de Kiwi Special uitgerust met een krasvrij zonnevizier, die ook extra bescherming biedt aan de voorkant van het gezicht en de ogen.

-> Alle helmen van Scooteronderdelenshop.com overzicht

Stijlvolle combinatie tussen vintage en modern

Kiwi heeft met de Special reeks een absolute toplijn op de markt gebracht. Uniek aan de matzwarte Kiwi Special is de fantastisch gelukte combinatie tussen een moderne- en een retro vintage uitstraling. De helm is over het grootste gedeelte van de buitenschaal matzwart gekleurd, wat op zichzelf al zorgt voor een zeer stijlvolle presentatie. Aan de onderkant van de helm is een bruine leren afwerking op de schaal geplaatst, die zorgt voor een stijlvol vintage component op deze helm, wat bovendien prachtig staat bij de matzwarte kleur van de rest van de helm. Het geïntegreerde zonnevizier, maakt de helm nog wat stijlvoller en zorgt ook nog eens voor een snelle en stoere look.

Met deze top helm van Kiwi haal je niet alleen comfort en veiligheid in huis, maar rijd je ook rond met een helm waar menigeen jaloers op zal zijn en waar je zeker de show mee zult stelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *