Er zijn veel zaken waar je op kunt bezuinigen, zelfs op je gezondheid. Huismerk paracetamol bij de drogist is eigenlijk net zo goed als een merk product, om maar een voorbeeld te noemen. Bij een scooter helm ligt het toch net even anders, je kunt goedkoop een integraalhelm online kopen in een webshop, maar wil je daar de weg mee op rijden? Soms is goedkoop toch duurkoop, bij een helm aanschaffen neem je liever het zekere voor het onzekere. Waar moet je op letten bij online een integraalhelm kopen, en waarom zou je voor dit type helm kiezen?

Bij Scooteronderdelenshop.com vind je elk type scooter helm voor de laagste prijzen online in 2018. Bekijk direct het complete aanbod.

Wat is een integraalhelm?

Er zijn drie soorten scooter helmen; de integraalhelm, de systeemhelm en de jethelm. Laten we elk type in het kort bekijken:

  1.  De integraalhelm is een volledig gesloten scooter helm die een optimale bescherming biedt bij ongevallen. Het opzetten en afzetten kan wat lastiger zijn omdat de constructie uit één deel bestaat.
  2. De systeemhelm lijkt op een integraalhelm met als grootste verschil dat het vizier inclusief kingedeelte kan opklappen. Daarmee kun je de scooter helm wat eenvoudiger opzetten of afzetten, of omhoog klappen als je een tussenstop maakt.
  3. De jethelm is de meest eenvoudige scooter helm die een minimale bescherming biedt. De voorzijde is open, jouw kin wordt niet beschermd maar er zit meestal wel een opklapbaar vizier op.

Wanneer je kiest voor absolute zekerheid kies je automatisch voor een integraalhelm. Hoewel ze de meeste bescherming bieden kun je toch goedkoop een integraalhelm kopen online.

Waar moet je op letten bij een integraalhelm kopen?

Je kunt verschillende soorten integraalhelm kopen, hier zijn enkele overwegingen die bij de keuze aan bod zullen komen:

  • Prijs: Uiteraard speelt de prijs van jouw nieuwe helm een rol bij de aanschaf, je kunt al heel goedkoop een integraalhelm kopen in de webshop. Houd er wel rekening mee dat je bestelt bij een betrouwbare Nederlandse webshop die je alle garantie biedt volgens de Nederlandse wetgeving.
  • Maat: Vergeet niet de juiste maat scooter helm te bestellen. Bij een integraalhelm kopen online kun je zelf eenvoudig de omtrek van jouw voorhoofd opmeten. Kijk op Scooteronderdelenshop.com voor een handige maattabel waarmee je snel de juiste helm maat kunt bepalen. Een scooter helm mag niet te strak zitten, er mag ook geen speling zijn wat tot verschuiving kan leiden.
  • Model: Er zijn verschillende modellen, voor een deel is de keuze van jouw favoriete integraalhelm gekoppeld aan persoonlijke voorkeur. Toch zijn er ook functionele kenmerken, een crossmotor helm heeft bijvoorbeeld een andere vormgeving die voor motorsport optimaal is. Bij ritten op de snelweg zul je waarschijnlijk voor een meer gestroomlijnd type kiezen.
  • Comfort: Bij Scooteronderdelenshop.com hoef je niet bang te zijn dat de helm kwalitatief niet in orde is, ook de goedkoopste integraalhelm is betrouwbaar en wordt geleverd met garantie. Het verschil zit vooral in de binnenvoering, de ventilatiekanalen en het draagcomfort. Als je veel op de weg zit kun je beter bij aanschaf iets meer geld uitgeven.

Goedkoop een integraalhelm kopen of ga je voor optimaal comfort? Waarom niet beide met de scherpe prijzen op Scooteronderdelenshop.com?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *