De auto is een van de belangrijkste vervoersmiddelen in onze samenleving. Wanneer we een auto kopen willen we uiteraard dat deze zolang mogelijk meegaat en proberen we deze zo goed mogelijk te onderhouden. Naast het feit dat iedereen ernaar streeft dat de auto mechanisch zo lang mogelijk meegaat, wil je natuurlijk ook dat de auto die mooie glanzende uitstraling blijft behouden, die hij had tijdens de aankoop. Helaas is het onontkoombaar, maar er is niets vervelender dan het zien van de eerste krasjes en kleine beschadigingen op je gloednieuwe auto.

Bescherming van lak- en spuitwerk

De meeste moderne auto’s hebben een gekleurde achterbumper met een laklaag, die erg makkelijk beschadigd kan raken. Helaas is het herstellen en overspuiten vaak een zeer duur klusje en is het vaak zonde om je verzekering voor dit soort schades aan te spreken. De achterbumper beschermer probeert dit soort schades te verhelpen. Deze bumper beschermer is gemaakt van plastic en verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten, passend bij het exterieur van jouw auto.

Tip: koop hier voorbumper(s) o.a. voor Golf 4, 5, 6 en 7 en BMW M

Eenvoudig te installeren

De achterbumper beschermer is in de meeste gevallen relatief makkelijk te installeren, door middel van dubbelzijdige tape die meegeleverd wordt. In sommige gevallen wordt er daarnaast nog gebruikt gemaakt van bestaande schroeven in de auto om de beschermer nog beter te bevestigen. Door het installeren van de beschermer op de achterkant van je auto, ben je ervan verzekerd dat je achter bumper in een goede staat blijft en je geen onnodige schades aan het spuitwerk krijgt. Vooral bij doorverkoop van de auto is het erg aantrekkelijk wanneer je een schadeloze bumper hebt in en het originele lakwerk nog intact is.

-> zie hier ook achterbumpers o.a. voor BMW M en Audi S line

Behoud van uitstraling

De bumperbeschermers zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Hierdoor kun je een bijpassend exemplaar kiezen die past bij de uitstraling en kleur van je voertuig. Doordat de bescherming aangepast is aan het type auto, sluit deze naadloos aan en lijkt het alsof de bescherming onderdeel van de auto is. Hierdoor lijdt de uitstraling van je auto er niet onder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *